torstai 3. toukokuuta 2012

Tokio, päivä 4

Tänään käppäiltiin Roppongissa ja Shiba Parkissa. Roppongiin lähdettiin katsomaan kuuluisaa ostoskompleksia Roppongi Hillsiä, mutta pitänee todeta, että paikka ei meidän mielestä ollut kovin kummoinen :I Kalliita kauppoja siellä täällä sekä kyllä erittäin korkea Mori Tower plus muutama sivukohde ympäriinsä. Enstation-nimisessä kaupassa normaali puuvillainen kietaisuhuivi maksoi suolaiset 260€ ja japanilaishenkisin kuvioin koristellut varvaslipokkaat sellaisen 70€. Pieni hetki kierreltiin ja tultiin siihen tulokseen, ettei ihan meidän kauppa.
Yritimme päästä Art Centeriin, jossa oli One Piecen sarjasta ja leffoista arttia, mutta kävi ilmi, että lippu olisi pitänyt hommata etukäteen ja että vaikka olisimmekin sen tänään menneet ostamaan, oltaisiin päästy ihastelemaan kuvia vasta kolmen päivän päästä. Kyllästyttiin ympäriinsä poukkoiluun nopeasti ja lähdettiin muualle pyörimään.



Tässä välissä meille tultiin kaupitteleen jotain Tokyo mapseja :D Ei tiedetä olivatko sitten ihan kunnon karttoja vai jotain muita. Äiteni repeilyttää.




Seikkaillessamme Roppongin pienemmillä kaduilla, vastaan tuli ensimmäinen akita. Akitaihminen kun olen, oli pakko saaha kuvata. Klipissä näkyvä koira kylläkin säälittää minua, sillä se näyttää sairaalta häntänsä ja muutenkin turkkinsa perusteella. Kyseessä voi olla joko VKH tai SA, akitalle ominaiset autoimmuunisairaudet, mutta kai sillä joku muukin ihosairaus olla. Kuka tietää.




Lopuksi vähän kuvaa kun ollaan menossa Tokyo Towerille. Äitehän ei tykkää siitä että kuvaan kävelyä.




Tältä päivältä ei enempää videoita. Huomenissa suunnataan Asakusan ja Odaiban yhteisreissulle, ja toivotaan todella ETTEI SADA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti