tiistai 1. toukokuuta 2012

Tokio, päivä 1

Hurlumhei, eka päivä Tokiossa alkaa kohtapuoliin olla ohi. Arvatenkin jet lag piti meitä kourissaan, vaikkakin odotettua vähemmän. Nyt yli 28 tunnin valvomisen jälkeen kuitenkin on vähän hoijakka olo :D Tänään tuli käveltyä enemmän kuin tarpeeksi sopivaa epäsopivimmilla kengillä ja alkumatkasta painavat kapsäkit messissä. Fiilis parani silti illemmalla, kun oli syönyt hyvin ja oli kevyempää kassia matkassa. Kaiken lisäksi päivä oli tolkuttoman hiostava ja ulkona pärjää kevyesti t-paidalla.
Lähdimme etsimään Pokémon Centeriä Nihonbashin alueelta, mutta usean tunnin hortoiltuamme emme loppujen lopuksi löytäneet koko rakennusta, jossa sen pitäisi olla. Tämän lisäksi hukkasin uuden höyhenhiuslisäkkeeni. Noh, aina voi ostaa uuden.

Sitten lupaamiani klippejä. Kaikki on ladattu Facebookiin ja upotettu sieltä, sillä Blogger ei suostu lataamaan videjä suoraan. Kertokaa mikäli ette voi katsoa videoita.
Ensimmäinen on lähinnä ajantappoa lentokoneessa istuskellessa, yli yhdeksän tunnin istuskelu alkaa helposti kyllästyttää. Ajankohdasta en sano muutakö että kaikki japanilaiset nukkuivat tuohon aikaan, ja taidettiin olla äiten kanssa ainoita pölisijöitä :D Oh well.






Pari seuraavaa on kuvattu bussista matkalla kohti hotellia. Voivat olla hieman pitkästyttäviä pituuksiensa vuoksi, mutta niistä näkee hyvin Tokion ulkomuotoa ennen ja jälkeen keskustaan saapumisen.







Ginza oli ensimmäinen läpikävelypaikka, joten pari lyhyttä vidiä sieltä.





Lisääkin olisi voinut kuvata, mutta päivä oli hirvittävän ressaava :I
Ja näin lopuksi katsaus hotellihuoneesta päivän päätteeksi. Facebook ei suostunut kahtenakaan päivänä lataamaan ekaa katsausta hotellihuoneesta jonka olin kuvannut päivemmällä, joten saatte tyytyä vain tähän.



Näin.
Ja koska en voinut päivittää tätä eilen Facen bugisuuden vuoksi, päivittelen ehkä tänään TAI vasta huomenna päivän numero kaksi tapahtumat. Saa nähdä.
Kuitenkin, siihen asti, termos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti