keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tokio, päivä 2

Tänään olikin vähän parempi fiilis ja meininki kö eilen. Käytiin ekalla kunnon shoppinkireissulla Akihabarassa ja sen jälkeen pikaisesti Uenossa. Uenon reissu meni puoliksi hukkaan, koska Tokion kansallismuseo oli jo mennyt kiinni emmekä loppujen lopuksi edes yrittäneet löytää Ameyokoa, vaikka näin pitikin tehdä. Päivä oli silti ihan mukiinmenevä, vaikka jalat ja hartiat kärsivätkin vähintään yhtä paljon kuin eilen.

Sitten klippeihin. Ensimmäisenä on pätkä ekalta metroreissulta.




Kun Akihabaraan päästiin niin paikat oli jokseenkin synkkänä. Ihmisiä ei ollut liikkeellä vielä liikaa ja vettä tihrutti pikkuisen. Yhdessä tieliittymässä huristeli paku jonka tehtävänä oli mainostaa uutta pelimusasingleä :D




Sitten päästiin jo vauhtiin. Akiban pääkatu on täynnä kaikenmoista animeen ja mangaan ja peleihin liittyviä kauppoja, elektroniikkaa mahtuu myös mukaan. Videossa näkyvä sinipukuinen mies edessämme ystävällisesti tarjoutui viemään meidät Mandarake-nimiselle anime- ja manga-kaupalle.



Ja sitten päästiinkin kyseiseen kauppaan. Mestassa oli kahdeksan kerrosta, mutta vain kahdesta on hieman kuvaa, kosken viitsinyt ottaa liikaa riskejä videoinnin kanssa. En tiennyt saako kuvata, mutta kaupoissa ei usein saakaan :I






Akiban jälkeen suunnattiin Uenoon. Alunperin piti vierailla Ameyokossa, Tokion kansallismuseossa ja Uenon puistossa, mutta kaksi ensimmäistä jäivät kokematta; Ameyokoa emme viitsineet yrittää löytää kellonajan vuoksi, ja kansallismuseo oli mennyt jo kiinni. Puistossa siis tuli käytyä, ja sieltä onkin eniten materiaalia. Ennen sitä kuitenkin vähän päivittelyä Uenon asemalta ja Panda-bashi -nimiseltä sillalta.





Sitten päästiin puistoalueelle.






Ja vielä lopuksi ostospäivitys illalla :D




Näin, toinen päivä paketissa. Seuraava merkintä onkin sitten Shibuyaan ja Harajukuun keskittyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti