tiistai 15. toukokuuta 2012

Pahoittelut

Elikkäs juu, Tokio-päivitykset mystisesti loppuivat neljännen päivän jälkeen. Olen tästä erittäni pahoillani, Facebook lakkasi tekemästä yhteistyötä enkä siis saanut ladattua ja upotettua videoita enää. Saatan ehkä jossain välissä päivitellä tänne vielä puuttuvat videot, tosin edellyttäen Facen toimimista. Ihan heti ette tule niitä silti näkemään, mutta en tiedä montaako se sitten haittaakaan.

Sain tänään sähköpostia TAMKilta, että elokuva- ja tv-linja ei ole hyväksynyt minua edes valintakokeisiin asti. Kuulemma minulla ei ole tarpeeksi realistista käsitystä siltä alalta enkä myöskään omaa tarpeeksi persoonallista lahjakkuutta. Jälkimmäisestä perusteesta on pakko todeta, että en sitten varmaan tule koskaan muulloinkaan pääsemään TAMKiin, omaa lahjakkuutta kun on aika paha mennä muuttamaan mitenkään.
Arvatenkin uutinen masensi aikamoisella kolauksella, ja tilanne onkin sitten se, etten tule pääsemään mihinkään opiskelemaan ensivuodeksi. Ylioppilaslakki sentään on, mutta jatko-opiskelupaikkaa ei. Ei kuitenkaan auta vikistä tai vollottaa, ensi vuonna vain uusiksi ja toivotaan, että kävisi parempi tuuri.

Ei mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti