sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Unia ja keväääätttt~

Ja päivämäärä näkyy oikein! Heck yeah.

Ulkona nollakeli ja auringossa mittari näyttää yli kahtakytä plussaa. Kauheesti on lupailtu lämmintä ja suht aikasta kevättä, saa nähä mitä sieltä sitten tulee... Mun puolestani kevät voisi tulla yhdessä yössä c:

Näin viimeyönä jälleen kerran unta, jossa oli paljon ihmisiä, joita tunnen. On tääkin yksi tapa nähdä unia; tosin välillä manaan tuuriani siitä, että näen unia ihmisistä, enkä esimerkiksi yliluonnollisen kauniista maisemista jne. Kumminkin tykkään semmoisista "tarunhohtoisista" maisemista ja ns. "maisemapornosta". Ei ihmisunetkaan toki aina tylsiä ole, niinkö viimeyönä sain taas huomata. Ja tässä välissä totean... Jotkut unet vaan saisi olla tosia >:I Muistettavia unia oli pari kolme kappaletta, mutta parhaiten jäi mieleen sellainen, jossa sain nimmarin Rango-taidekirjaani Gil Birminghamilta. Kyseinen herra on siis yksi lempinäyttelijöistäni, näemmä siihen pisteeseen että hän tulee jo uniinkin :DD Oh well, en pistä pahakseni!

Maaliskuussa mennään. Ollaan äiten kanssa lähdössä toukokuun ekaksi viikoksi Tokioon, Japaniin, ja tämä vajaa pari kuukautta odottelua tulee nuijimaan hermoja. Olen halunnut Japaniin jo about kuuden vuoden ajan, joten ei voi sanoa muutakö että jo on aikakin. Reilu viikko on silti hirvittävän lyhyt aika pelkän Tokionkin katsastukseen, joten voin jo tässä vaiheessa sanoa varmaksi, että tulen käymään nousevan auringon maassa enemmän kuin yhden kerran. Toisinaan harkitsen tietynlaista koko maan touria, joka meinaa etukäteen suunniteltua reissua maan päästä päähän tietyssä ajassa. Sitä varten tosin tarvitsee olla vähän enemmänkin kö vaan pelkkää pikkurahaa. Saa nähdä mihin haaveet vie.

Enempää asiaa ei taida irrota tähän hätään. Jännitän hieman Pippurin keskiviikkoista lääkärikäyntiä ja toivon, että paran syömättömyyteen löytyy joku järkevä syy. Toivottakee onnea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti