torstai 15. maaliskuuta 2012

Lottovoitto

Sain pari päivää sitten Särkänniemestä meiliä.
"Tervetuloa kesätyöntekijäksi Särkänniemeen! Sinut on valittu ajolaitteenhoitajan tehtäviin."

Reaktioni.



Toisin sanottuna, MINULLA ON KESÄTYÖPAIKKA! FUCK YEAH! :DD Ylimääräinen raha ei koskaan mene harakoille. Palkka tulee tähän mennessä katsottuna olemaan about tonni kuussa, miinus verot, joten en sanoisi että on paskempi diili. Suuri osa menee koirasäästöön, eli säästötilille tulevaisuuden koiraa varten. Nyt vaan pitää toivoa, että työajat eivät ole persiistä.

Tässä muun hyvän fiilistelyn ohessa olen päättänyt ottaa itseäni kunnolla niskasta kiinni ja pitäytyä karppauksessa ja pienimuotoisessa liikkumisessa. Olen saanut painoa veke kohta kymmenisen kiloa, mistä jo siitäkin olen erittäin tyytyväinen. Vaikka tavoitepaino onkin vielä aika kaukana, hitaasti mutta varmasti edetään. Jees.

Huomenna on englannin ylppärikirjoitus, ja ensviikolla olisi vielä psykologia, sitten on kirjoitukset kokonaan ohi. Niiden jälkeen saan ainoastaan panostaa ennakkotehtävään, joka pitäisi ensikuun alkuun mennessä lähettää Tampereen Ammattikorkeakoululle, elokuva- ja tv-linjalle. On tullut lähetettyä hakemus jo englanninkieliselle medialinjalle samaan kouluun, joten toivon olevani yhtä onnekas paikan saamisen kanssa kuin kesätyön saamisen kanssa.
Painelenkin tästä reenaamaan englantia, joten termos.

1 kommentti:

  1. Onnea kirjotuksiin! Enkusta tulee ainaki L (ja varmaa psykologiastaki. ;)) (enkkuhan sulla taiski olla just tänää)... ja onnittelut myös kesätyöpaikan johdosta! :)

    VastaaPoista