lauantai 1. kesäkuuta 2013

Yöblogaus

Tällä kertaa ei ole sen ihmeellisempiä asioita päiviteltävänä. Tässä on lähinnä tullut rampattua eri koulujen pääsykokeissa Jyväskylässä, Outokummussa ja koto-Tampereella, vajaan viikon päästä pitäisi vielä käydä Kajaanissa. Odottelen myös sormet ristissä kutsua Joutsenon opistosta, tiedä vaikka olisi mahdollisuus. Metropoliasta ei loppuviimein käsikirjoituksesta tai 3D-linjalta tullut kutsua valintakokeisiin, joten mahdollisesti uusi yritys sitten joskus.

Pyro-cosplay edistyy todella hitaasti, ja on itseasiassa ollut hiatuksella viimepäivityksestä asti. Sain viimeviikolla ostettua Valven virallisesta kaupasta RED-huivin ja Engineer-litografin, jotka oletettavasti tulevat ensviikolla, miten FedEx tykkää olla nopea. Huivi tulee olemaan osa pukukokonaisuutta ja tulee peittämään kaulan ja niskan, jotka tuon hiton lyhyen kaasunaamarin alta kumminkin vilkkuisivat.

Reliaabeli ekskavaatiodemolitio?

Tällä kertaa ei sen kummempia, luulemma. Seuraavassa päivityksessä tulee Desucon-fiilistelyt ja mahdollisesti läjä kuvia, joten niitä odotellessa. Frostbitessä cossaamani kitsunen lisäksi aion pukuilla "elseniä" OFF-nimisestä pelistä, jota varten tarvitsee enää hankkia sopivan kokoinen pahvilaatikko.

Ensipäivitykseen, ta-ta~

2 kommenttia:

  1. Tyyppi tykkää TäFästä ja Ameriikan raudoista? Oioi, jäänpä seurailemaan!

    VastaaPoista