lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ensimmäinen "duunipäivä" ja Skyrim

Tänään oli siis Särkänniemessä yhteinen infotilaisuus kaikille kesätyöntekijöille, niin uusille kuin konkareillekin. Varsinaista työtä ei siis kukaan päässyt vielä tekemään, Särkkä itsessäänkin aukeaa vasta 28.4. Päivä koostui lähinnä alustavista työtehtävien selostuksesta, ryhmissä pyörimisestä ja vaelluksesta ympäri puistoaluetta katsomassa laitteiden olinsijaa. Hirvittävässä rempassa suurin osa puistosta vielä on, ja alle kuukaudessa pitäisi kaikki olla kyhättynä. Luotetaan kuitenkin ammattilaisten ammattitaitoon, eiköhän Särkkä näytä itseltään vappuun mennessä <:
Ajolaitteidenhoitajat oli jaettu ryhmiin ja oman ryhmäni päälaite on Tukkijoki. Sivuhoidettavana on Take Off, MotoGee ja Viikinki.
Näin hervottoman kävelyn ja vielä hervottomamman istumisen jälkeen tuntuu kö kroppa hajoaisi osiin. Varsinkin hartiat kirkuvat hallelujaata.

Muihin aiheisiin. Skyrim on vaihteeksi paras peli ikinä. Sitä tulee toisinaan hirvittävät himot pelata, enkä ole viimeiseen pariin viikkoon muuta vapaa-ajallani tehnytkään. Hahmoja on kyseisessä pelissä minulla tällä hetkellä neljä, viides tulossa, ja pyrin piirtämään headshotit kaikista hahmoistani. Kaksi on jo tehty, joista toisen sain valmiiksi vain pari päivää sitten.

Reptiliaani eli liskoihminen eli argonian nimeltä Rides-With-Shame. Ja kuvaahan ei kukaan pölli, turpaan tulee muuten.


Argonian-hahmoja löytyykin sitten kaksi, joista Rides-With-Shame on uudempi. Argonianit ovat siis The Elder Scrolls -sarjalle ominainen petoihmisrotu. Pyrin muistamaan hahmojen nimien annossa tietyt perussäännöt ja saada ne kuulostamaan sellaisilta, jotka ovat luonnollisia roduille TES-maailmassa. Sanayhdistelmät ovat yksi argonianien nimityypeistä, käännetty näiden alkuperäisistä nimistä kaikkien ymmärrettäviksi, ja tällaisen sanayhdistelmän halusin sitten toiselle liskoimmeiselleni :D

Hirvittävää jargonia.

Piirtotyylistä tahdon kehua itseäni sen verran, että luulen löytäneeni VIIMEIN oman piirtotyylisuuntaukseni. Tykkään käyttää selviä värejä ja käyttää vahvoja mutta toisinaan hieman rosoisia ääriviivoja. Lisäksi pyrin saamaan hahmojen mielentilat selvästi näkyville. En pyri opettelemaan piirtämään tusina-, söpöily- tai mangatyylillä, vaan olen löytänyt kutsumukseni cartoon-suunnalta. Saa nähdä josko jatkaisin samalla linjalla.

Eipä tässä muuta. Japanin-matkaan on kaksi viikkoa, joten pitäisi alkaa tosissaan suunnittelemaan käyntikohteita. Ei niin millään haluaisi odottaa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti