maanantai 10. joulukuuta 2012

Aikaisia joululahjoja

Pikapäivittelyä. Pukki oli tänä vuonna vähän aikaisessa!

Rise of the Guardians -taidekirja ja Suomen Kennelliiton historiikin eka osa.
Rise of the Guardians (Viisi legendaa) -taidekirja saapui tänään postissa Ausseista asti. Pirun nopea oli toimitus, tilasin kirjan viikko sitten. En ole vielä ehtinyt selata tätä uutta Raamattuani läpi, luen paraikaa vasta esipuhetta :DD Kävimme kaverin kanssa tuolloin viikko sitten katsomassa ko. leffan, ja rakastuin siihen ensisilmäyksellä sen verta syvästi, että taidekirja lähti tilaukseen sen kummempia pohtimatta. Aion jossain rahallisessa vaiheessa hommata William Joycen alkuperäiset ROTG-kirjatkin, ans kattoo missä vaiheessa muistan/kykenen. On niin hitosti paljon muutakin tällä hetkellä, jota materialistin sydämeni halajaa. Saatan jossakin vaiheessa skriivata Legendoista analyysin/arvostelun tänne blogiini, jahka intoa/aikaa löytyy.
Suomen Kennelliiton historiikin ensimmäinen osa tarttui mukaan eilisestä Voittaja 2012 -näyttelystä Helsingin messukeskuksesta. Piipahdin paikalla notta pääsisin katsomaan akitojen kehän, ja pääsinkin, ja tämän jälkeen kierreltiin tuttavan kanssa messaria ympäri. Tulipa samalla ostettua äitelle pari joululahjaakin. Allergiani pisti aivastelemaan jonkun verran, mutta sietämätön tai edes ahdistava olo ei missään välissä tullut. \o/

Asiasta viidenteentoista. OOÄMGEE onnistuin tilaamaan itselleni maskin, jota odotin melkein kaksi kuukautta ilmestyväksi, ja valvoin ostamista varten kolmeen yöhön. Maskit on tehnyt MissMonster, joka tekee myös esim. erilaisia otusaiheisia nukkeja, huiveja, veistoksia ja koruja. Mielestäni aivan mieletön artisti, ja tähtään siihen, että saan häneltä joskus myös nuken tilattua. MissMonster operoi yksin, eikä mitään hänen tuotteistaan massavalmisteta ja etenkin maskeja saa vain pienissä ja rajoitetuissa erissä, kaikki nuket taasen ovat uniikkeja. Tästä syystä tunnen itseni todella onnekkaaksi saadessani alla näkyvän kitsune-maskin omakseni C: Maskin saapumisessa menee varmaankin muutama viikko, mutta selvää on kysymättäkin että odotus palkitaan. Kehittelen jo nyt päässäni hahmoa, jota aion tuon maskin kanssa cosplayata, kenties jo Frostbitessä, joka on jo parin kuukauden päästä. Frostbiten saitilla on muuten julkaistu jo ohjelmaakin, mukaanlukien oma Gurren Lagann -paneliini, joten käykääs katsastamassa.

Käykää ihmeessä myös ihmettelemässä MissMonsterin omaa nettisivua (osoite näkyy kuvassa) ja deviantART-tiliä.

Kuvassa en siis ole minä, vaan maskin tekijä.

2 kommenttia:

  1. ahhaha teidän demoman on hyvä cossi pointsit siitä mutta siihe se sitte jääki :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos enskerralla valitset asiaankuuluvamman postauksen kommentilles niin hyvä tulee :D
      Ja sinunahan EN menisi arvostelemaan muiden cosseja.

      Poista