tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevät melkein puolessavälissä

Kyllä aika vaan menee nopeaa.

Ehdin piakkoin edellisen päivitykseni jälkeen vaihtaa blogin värimaailmaa vähän keväisempään, ja olen suht tyytyväinen tulokseen. Saa pysyä tällaisena ainakin kesäkuuhun asti.

Kevät tosiaan vetelee jo toisessa kuukaudessa ja olen saanut lähetettyä kouluhakemuksia menemään vähän sinne sun tänne. Tähtään edelleen johonkin mediaan liittyvälle linjalle, ja toivon mukaan pääsen johonkin seuraavista: Teatterikorkeakoulu, Metropolia, Pohjois-Karjalan Ammattopisto, Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Joutsenon Opisto, Tampereen Yliopisto tai Jyväskylän Yliopisto. Näiden lisäksi laitoin hakemukset myös Tampereen Ammattikorkeakouluun sekä Aallon Yliopistoon, mutten lähettänyt kumpaankaan ennakkotehtäviä, joten ne voi jo tässä vaiheessa turvallisesti rajata yli. Laitoin hakemuksia hieman liikaa ennakkotehtäviä vaativiin paikkoihin, ja jostain oli ajanpuutteen vuoksi pakko karsia. Toivon rutosti, että tänä vuonna tulisi paikka edes jostain. Toista välivuotta en tahdo viettää, mutta jos on pakko, niin työpaikka täytyy saada. Särkänniemeen en toista kertaa peräkkäin päässyt, mutta ottavat kuulemma tarvittaessa yhteyttä mikäli paikka vapautuu.
Koulujuttujen osalta stressi on siis ainakin toistaiseksi ohi, ainakin pääsykoepäiviin asti. Jos edes sellaisiin tulen kutsutuksi :'I

Vähän kevytsieluisempiin asioihin. Tampere Kuplii meni reilu viikko sitten, ja vaikka aluksi oletin seikkailevani jälleen kerran tapahtumassa omin nokkineni, lyöttäydyin tuurilla bongaamani Team Fortress 2 -ryhmän mukaan koko viikonlopuksi. Varmaan ennenkin maininnut, mutta ollessani varsin ujo en yleensä uskalla puhua tuttavallisesti kellekään jota en entuudestani tunne, mutta oli hemmetin hyvä että uskalsin pyytää tästä possesta kuvaa. Tuli samalla tehtyä alustavia suunnitelmia Traconia ja sinne muodostettavaa TF2-ryhmää varten. Aion tähdätä Pyro-cosplayni Traconiin, joka on vasta syyskuussa, joten aikaa koota puku on vajaa puoli vuotta. Jos raha ja aika antavat myöten, saatan yrittää pukuilla jo kesäkuun Desuconissa, mutten lyö mitään lukkoon.

Toistaiseksi cossiin ei ole tullut ostettua kuin kuvan kaasunaamari ja mustat kumihanskat. Kummatkin haisevat ihan hirvittäviltä vaikka olen pessyt kummatkin saippualla sekä tiskiaineella, mutta kaipa niihin tottuu. Ja jos ei, niin lohduttaudun ajatuksella että niitä tarvitsee pitää päällä vain pari päivää.

Kaasunaamari on mallia GP-5 ja peräisin Neuvostoliiton ajoilta, jolloinka noita valmistettiin rekkalasteittain. Parempaa kaasista Pyroa varten saa hakea. Suuosa täytyy peittää jollain, jotta siitä tulisi enemmän Pyron suodattimen näköinen, ja taidan päätyä esim. saippuapullon pohjaan, johon leikkelen ilma-aukkoja. Sivuosaan tuleva suodatin tulee varmaan myös jonknu ison pullon pohjasta. Linssit aion joko sävyvärjätä mustaksi tai sisäpuolelta peittää mustalla, tiheällä verkkokankaalla notta silmäni eivät ulkoa päin näy, mutta voin edelleen itse nähdä vaivatta.

Pieni ongelma on myös kaasiksen lyhykäisyys, niskani ja takaraivoni alaosa ovat kivasti näkyvissä. Valven kaupassa myydään mukavan näköisiä RED- ja BLU-huiveja, joista ajattelin jommankumman hommata ja käyttää sitä peittelyyn.

"OPTICAL MASK" ja "Do you believe in magic?" on kirjoitettu hopeatussilla.
Kumihanskoihin pitää vielä reunat ja sormenpäät värjätä keltaiseksi. Taidan tyytyä värjäämään ne kultatussilla, sopii normia keltaista enemmän REDin väreihin : D

Näin.

Uskoisin suurimman vuodatuksen taas tapahtuneen. Näin lopuksi saatte kuvia Kupliin TF2-porukasta, kuvalaatu á la kännykamera. Kiitoksia Elinalle, Alicelle, Eerikille sekä Timolle ja Lapio-kunille, Influenssalle ja PlasticGaylle~

Koko poppoo.

Ayyy, how ya doin'?

Varmaan henkilökohtainen lempparini.

Vähän sitä foe yaytä.

Safkapaussi.

Faceoff, oma Pyroni ja Medicin Archimedes.



Tapahtumapaikka ja Spycrabin terveiset.

Ensi päivitykseen!