keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Mitä kuuluu...


... kukkuluuruu.

En muuten yhtään tiedä miksi blogi näyttää suuren osan tekstistä valkoisella pohjalla <__> Sorit tästä, katsotaan josko olisi normaali enspostauksessa.

Oli hienoa huomata, että edellinen päivitykseni herätti hirvittävän monessa suussa keskustelua :D Juurikin siihen pyrin. Mutta olkoot kansa mitä mieltä tahtoo, se ei mun mielipiteitäni mihinkään muuta. Muistakaahan se, kansalaiset.

Elämä on ollut nyt vähän vaisua viimeaikoina. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, ja olen alkanut tottua työssäkäymisen rytmiin. Työ Särkänniemessä tosin kestää vain syyskuun alkuun, että ei tätä rytmiäkään kauan kestä. Yhdentoista tunnin työpäivät ottaa silti edelleen vähän voimille, ja joinakin päivinä on ollut niin pirun kanttuvee olo.

Desucon kerkesi myös tuleen ja meneen kuun alussa. Tää oli ensimmäinen kerta kun uskaltauduin laulaan karaokea, jota en niin millään vielä pari vuotta sitten olisi uskaltanut tehdä, mutta nyt kun makuun pääsin, niin haluan jo päästä seuraavaan coniin hoilottelemaan :D Biisit tosin eivät olleet instrumentaaliversioita alkuperäisistä, mutta se toikin vähän lisää itsevarmuutta ja turvaa, kun ei joutanut laulamaan huonoa japania kaikkien edessä.
Rahaa paloi niin maan pirusti, mutta melkeinpä ihan hyvästä syystä. Sain meinaan hommattua elämäni ensimmäisen animefiguurin.

Ei ehdi pölyttyä, pyyhin pölyt päivittäin.

Kyseessä siis Uplarkin valmistama Viral-figuuri sarjasta Tengen Toppa Gurren Lagann. Olin pitkään kuolaillut figua Urumin sivuilta, ja conissa käydessäni päätin läpällä kipaista katsomassa josko kyseisen kaupan pöydästä tätä löytyisi. Ei ollut esillä, mutta kysyessäni mahdollisuutta figuurin läsnäoloon, myyjä hymyili suht ovelasti ja kaivoikin paketin esiin taka-alalta tavaralaatikoista. Siinä sitten sekoamispisteessä änkäisin setelin myyjän handuun, sain figun isossa kassissa ja myhäilin kummallisesti seuraavan tunnin ajan. Paras ostos sillä reissulla.

Mukaan tarttui myös peruskamaa, mangaa ja taidekirjan.

Kaikki paitsi One Piece on ostettu Desusta.


Desun kunniavieraan, Noriaki Sugiyaman (mm. Sasuke Uchiha Narutosta ja Englanti Hetaliasta) nimmaria en valitettavasti saanut, saavuttiin vähän turhan myöhään conipaikalle. Paljoa ei haitannut tosin, Sukke kun ei omia lempihahmoja ääninäyttele.

Seuraavaa conia ja sen kunniavieraita odotellessa! Animeconiin en ole lähdössä, mutta Traconiin olen saapuva. Harkitsen vakavasti pitäväni taas luennon, jonka olen siis kerran aiemmin tehnyt.

Pistin viikko sitten tilaukseen neljä taide-/infokirjaa eBaystä ja odottelen innolla näitä saapuvaksi. C: Suurin osa on Gurren Lagannia, yksi tosin keskittyy Satoshi Konin leffoihin.

Käväisin myös reilu viikko sitten kaverin luona Helsingissä ja käytiin testaamassa japanilainen pikkukauppa "Luca". Kauppa tosiaan oli hyvin pieni, mutta suht viihtyisä, ja myyjä oli japanilainen. Tavara koostui lähinnä japanilaisista karkeista ja Ghibli-fanituotteista, mutta pienissä määrin muutakin löytyi. Sain ostettua sushi-avaimenperän, t-paidan ja söpön kissakortin jääkaapin oveen. Testasin myös Kamereon-nimisiä karkkeja, joiden päällinen oli kolakarkkia ja sisältä löytyi hedelmänmakuinen sisus. Jostain syystä kuitenkin myyjä kertoi, että karkit olisivat tulisia, joista ne olivat kyllä kaukana :I Noh, eipä väliä.

Pääsin myös ilmoittautumaan Hopeanuolen ja Weedin piirtäjän, Yoshihiro Takahashin, fanitapaamiseen, joka pidetään 12.7 Helsingissä. Jos kiinnostaa, Sangatsu Mangan saitilta löytyy lisäinfoa.


Eiköhän tämä ollut tältä erää tässä. Päivittelen taas joskus lisää kun aihetta löytyy. Termos!